Bozkır Armutlu Ayşe Veli Demiröz Ortaokulu


Vizyon: Geleceğin yetişkinleri olan öğrencilerimizin, ailelerinin ve sosyal çevremizin eğitim ve öğretimlerinde, daima kaliteyi yüksek tutan sürekli değişen ve gelişen bir kurum olmak ve demokratik, katılımcı, çağdaş bireyler yetiştirebilmek için okulun tüm olanaklarını topluma sunan, eğitim-öğretim etkinliklerinin yanında sosyal etkinliklere önem veren, bölgemizde örnek ve lider bir okul olabilmektir.

Misyon: Armutlu Ayşe Veli Demiröz İlköğretim Okulu’nun misyonu; öğrencilerini hayatın her alanında sorumluluk sahibi, kendine güvenen bireyler olarak yetiştiren, demokratik ve kaliteli eğitim için veli-öğrenci-öğretmen işbirliğine önem veren çağdaş bir eğitim kurumu olmaktır.

Başarılar: 2010-2011 Eğitim yılı kros küçükler Bozkır ikinciliği,2011-2012 kros küçük kızlar Bozkır birinciliği,küçük erkekler Bozkır üçüncülüğü,yıldız erkekler Bozkır birinciliği, masa tenisi küçük kızlar Bozkır birinciliği,ikinciliği ve üçüncülüğü,küçük erkekler Bozkır birinciliği,ikinciliği ve üçüncülüğü,satranç yıldızlar Bozkır birinciliği,küçükler Bozkır ikinciliği Önceki yıllar Anadolu Lisesi,Sağlık Meslek Lisesi,Tarım Meslek Lisesi ve Anadolu İmam Hatip Lisesini kazanan öğrencilerimiz eğitim-öğretimlerine devam etmektedirler.

Saatler: 08:30 14:50
Isınma: Kalorifer
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Öğretmen servisi yoktur. Köy Ulaşım aracı yoktur.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 05074990252

Belgegeçer - (332) 435 8529

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://armutluavdoo.meb.k12.tr

Adres - Armutlu Köyü Bozkır/KONYA

Öğretmen :7
Öğrenci :31
Derslik :4
Kütüphane Kitap Sayısı :1300
Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Köyün yerleşim yeri yüksek ve dağlık bir alandır. Rakımı (deniz seviyesinden yüksekliği) 1540 metredir.

Adres - Armutlu Köyü Bozkır/KONYA

Ulaşım Köyde kiralık ev olmadığından Öğretmenler 10 km uzaklıktaki Sarıoğlan kasabasından ev kiralayıp kalabilmektedir. Öğretmenler kendi arabaları ile geliş-gidiş yapmaktadırlar. Öğretmen ve Köy servisi yoktur. (TERCİH EDECEK ARKADAŞLARIN ÖZEL ARACININ OLMASI GEREKMEKTEDİR.) Sarıoğlan Kasabası: 10 km Bozkır Merkez: 45 km Konya Merkez: 90 km Güneysınır Merkez: 27 km Çumra 60 km

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 90 km, İlçe merkezine 45 km.